Γιάννης Νταλιάνης: «Υπήρξε από την αρχή έλξη με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου»

Γνώρισε τη σύζυγό του στο πλατό

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Νταλιάνη

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη «Βασιλική» από τον Σασμό

Γιάννης Νταλιάνης: Τα Ίχνη, ο γάμος με τη Λαμπροπούλου & η διαφορά ηλικίας

Ο λόγος για τον Γιάννη Νταλιάνη που την Παρασκευή βρέθηκε στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σύζυγό του την οποία γνώρισε στα τηλεοπτικά πλατό.

Γιάννης Νταλιάνης

Ο Γιάννης Νταλιάνης γνώρισε τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο συγκεκριμένο πλατό

«Σε αυτά εδώ τα πλατό, εδώ δίπλα, γυριζόταν η σειρά Ίχνη κι εκεί πρωτοσυναντηθήκαμε με τη Μαριλίτα. Είχαμε γνωριστεί σε κάτι πρεμιέρες, αλλά λίγα πράγματα... Οπότε ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε κι εκεί ερωτευτήκαμε. Είδαμε πως βλέπουμε τα πράγματα, τα γυρίσματα και τα σενάρια με έναν πολύ κοινό τρόπο. Υπήρξε από την αρχή μια χημεία και μια έλξη», αποκάλυψε ο ηθοποιός. 

Η «Βασιλική» του Σασμού μιλά για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

«Έχω παίξει και κωμικούς ρόλους, όπως σε έργο του Ντάριο Φο και το πιο ακραία και πρωτότυπο κωμικό που έχω κάνει ήταν στη θρυλική παράσταση Αχ Μαρία!. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε τον νεωκόρο της εκκλησίας κι εγώ έκανα τον δράκουλα που τον δάγκωνε, τρελά πράγματα και μια εποχή αξέχαστη», συμπλήρωσε ο Γιάννης Νταλιάνης μιλώντας στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Γιάννης Νταλιάνης Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Γιάννης Νταλιάνης & Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην πρεμιέρα της παράστασης Η Κληρονομιά /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top