Chiara Ferragni: Ο Fedez πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο διάσημος ράπερ έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στο πάγκρεας

Μία δύσκολη περιπέτεια πέρασε και μία ημέρα χαράς ήταν η σημερινή για την Chiara Ferragni και τον σύζυγό της, Fedez αφού ο διάσημος ράπερ επιστρέφει στο σπίτι και στα παιδιά του μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Ferragni: Oι φωτογραφίες μετά το κρίσιμο χειρουργείο του συζύγου της

Πριν από 8 ημέρες η influencer είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Vittoria, αναφέροντας ότι τα γιόρτασαν νωρίτερα μιας και ο 33χρονος έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να εγχειριστεί και να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος όπου οι γιατροί εντόπισαν όγκο.

Ευτυχώς το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ο Fedez μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Εμφανώς συγκινημένος μετά από όσα πέρασε, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους θαυμαστές του για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης.

«Ευχαριστώ σε εσάς που κυριολεκτικά μου σώσατε τη ζωή, που με συνοδεύσατε και με φροντίσατε αυτές τις μέρες που δεν ήταν εύκολες αλλά που από την άλλη μου δώσατε πίσω μια νέα οπτική από την οποία θα αντιμετωπίσω τη ζωή. Ευχαριστώ τον καθηγητή Falconi και όλο το απίστευτο προσωπικό του. Ευχαριστώ όλες τις νοσοκόμες και τις νοσοκόμες στον θάλαμο.Και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανθρωπιά και την υποστήριξη που μου δώσατε. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό φάρμακο. Επιστρέφω στο σπίτι, επιστρέφω στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Fedez δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top