Ferragni: Oι φωτογραφίες μετά το κρίσιμο χειρουργείο του συζύγου της

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της γνωστής influencer

H Chiara Ferragni και η οικογένειά της περνούν μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους, καθώς ο σύζυγος της influencer και διάσημος Ιταλός ράπερ, Fedez, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερα.

Ο 32χρονος ράπερ, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στα Instastories του, όπου αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το timing είναι τέτοιο που ελπίζει πως θα καταφέρει να βγει νικητής.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω την θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Σήμερα, Πέμπτη 24/3 ο σύζυγος της πασίγνωστης influencer ανήρτησε μία φωτογραφία του στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν τα εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε. Σας αγαπώ. Φεντερίκο».

Σε μία από τις αναρτήσεις του μάλιστα, ο Ιταλός ράπερ δε δίστασε να δείξει και το σημάδι από την τομή της επέμβασης, με πολλούς από τους followers του να του εύχονται περαστικά.

φεντεζ κιαρα φερανι

fedez

fedez

chiara ferragni
Η Chiara Ferragni βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της και προσπαθεί να τον στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί.
Μάλιστα, δημοσίευσε και η ίδια μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον πατέρα των παιδιών της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

 

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας. Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η influencer.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top