Λυδία Κατσανικάκη: «Βαφτίζουμε μια προσβολή και την αγένεια χιούμορ»

Πώς σχολίασε το νεαρό μοντέλο το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Τη Λυδία Κατσανικάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Από την πρώτη κιόλας στιγμή το νεαρό μοντέλο μίλησε ανοιχτά για την αλωπεκία, δίνοντας παράλληλα ένα δυνατό μάθημα ζωής.

«Έτσι το κάνουμε» - Ο γιος του Σμιθ τον στηρίζει για το χαστούκι στα Όσκαρ

Η Λυδία μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Γουίλ Σμιθ: «Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη»

«Οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε εμένα τουλάχιστον. Βαφτίζουμε μια προσβολή και την αγένεια χιούμορ. Και εγώ χρησιμοποιώ το χιούμορ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είτε αυτό είναι κάτι άσχημο είτε είναι καλό, χρησιμοποιώ και τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ. Αλλά ξέρω που να σταματάω και που να απευθύνομαι. Πολλές φορές η σωματική βία δεν αφήνει μεγάλα σημάδια όσο η ψυχική βία και απευθύνομαι στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Ροκ προς υπεράσπιση της γυναίκας του και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό, όχι στη βία αλλά στην υπεράσπιση και να ξέρουμε πού υπάρχουν όρια», ανέφερε αρχικά.

 

«Ήμουν γύρω στα 13 όταν αποφάσισα να βγάλω την περούκα. Δεν ήταν κάτι που έγινε, απλά μια μέρα ξύπνησα και το έκανα. Ήταν κουραστικό να ζω με την περούκα. Πολλές φορές το βλέμμα λέει περισσότερα από τα λόγια. Θυμάμαι όλων τα βλέμματα σοκαρισμένα, αλλά το είχα ξεπεράσει από πολύ μικρή. Είχα πολύ στήριξη. Πολλές φορές με λένε επιθετική, αλλά δεν είμαι απλά προστατεύω τον εαυτό μου. Μέσα στην καθημερινότητα θα με υπερασπιστώ γιατί θα υπάρχουν σχόλια που θα με αγγίξουν. Προτιμώ να τα αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα δυνατή από την πρώτη στιγμή γιατί δεν με άφησε ποτέ το περιβάλλον μου να νιώσω ότι είμαι κάτι διαφορετικό» πρόσθεσε η Λυδία Κατσανικάκη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top