Μαρία Αλιφέρη: «Ήμουν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

«Η ιστορία μας έκλεισε πολύ ωραία»

Για τη ζωή της, την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και τη σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Μαρία Αλιφέρη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη για τα υψηλό κασέ σε κάθε της ταινία

αλιφέρη

«Στη μεγάλη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, ίσως την πω μια άλλη φορά», είπε η Μαρία Αλιφέρη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη, θα φάμε όλη την εκπομπή. Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως πολύ ωραία.
Όλα στη ζωή μου κλείνουν ωραία επειδή δουλεύω στο δρόμο, δε βιάζομαι να αποκεφαλίσω ανθρώπους, να μαστιγώσω τον εαυτό μου. Επεξεργάζομαι αυτό που θέλω και κάποια στιγμή έρχεται η απάντηση»
, αποκάλυψε η Μαρία Αλιφέρη.

Η Μαρία Αλιφέρη για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε

«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο όταν παιζόταν η ζωή μου, είπα κάτι που ίσως ήταν τολμηρό κι επιπόλαιο. Σε μια συνέντευξη είπα ''εύχομαι όποιος το αντέχει, να του συμβεί κάτι τέτοιο''. Ήταν τραβηγμένο αλλά εγώ το εννοούσα. Επιβεβαιώθηκα ότι είμαι περαστική, οπότε αυτό με κάνει να μην είμαι άδικη. Όταν το συνειδητοποιείς, κοιτάς να κάνεις κάτι καλύτερο και τελειώνουν τα μίση και τα πάθη. Έτσι ζούσα, έτσι πίστευα. Σκέφτηκα μήπως ήταν τολμηρή αυτή η φράση αλλά ήμουν στη ζέστη της εμπειρίας. 

Πήγα κι ήρθα. Όχι, δεν είδα το φως στο τούνελ που λένε. Είδα άλλα θαυμαστά πράγματα. Θα πω ένα. Ήμουν σε καταστολή για μέρες κι είχα πλήρη επίγνωση τους ποιος έρχεται, ποιος φεύγει και τι λέει. Που κανονικά δεν επικοινωνείς. Έτσι συνέβησαν. Μάλιστα είχα πιο καθαρή εικόνα κι αίσθηση των ανθρώπων. Στην καθημερινότητά μας μπαίνουν οι έγνοιες μας και παρεμβολές αλλά εκεί είχα πιο καθαρή, κυκλική εικόνα. Σαν να είχες θολά γυαλιά και καθάρισαν» ανέφερε η Μαρία Αλιφέρη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top