Μαρία Μαρκέτου: Η κόρη της Βλαβιανού μεγαλώνει μόνη το παιδί της

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα μου», είπε στο Breakfast@Star

Την κόρη της Νικολέτας Βλαβιανού, Μαρίας Μαρκέτου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ίδια «άνοιξε» την καρδιά της.

Βλαβιανού: Ο έρωτας στη ζωή της και το bullying από γνωστό σκηνοθέτη

Αρχικά είπε πως δε χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της, «Τόρστενσεν», γιατί δεν έχουν καλή σχέση, αλλά ούτε της μητέρας της, «Βλαβιανού» γιατί δε θέλει να τη συγκρίνουν με εκείνη. Το «Μαρκέτου» όπως είπε, είναι το καλλιτεχνικό της επίθετο, παρμένο από τη γιαγιά της.

Η Νικολέτα Βλαβιανού με την κόρη της Μαρία Μαρκέτου

Η Νικολέτα Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία Μαρκέτου

Η δύσκολη γέννα και το παιδί που μεγαλώνει μόνη

μαρια μαρκετου

Η Μαρία Μαρκέτου είπε πως είχε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη και παραλίγο να χάσει το παιδί της, τον Νικόλα της. Εξομολογήθηκε πως έκανε 12 ώρες να τον γεννήσει, ήταν έναν μήνα στο κρεβάτι και τον είχε τάξει στον Άγιο Νικόλαο.

«Η μητέρα μου δεν υπάρχει! Ειδικά με τον Νικόλα», είπε η Μαρία Μαρκέτου που ζει με τη μητέρα της, Νικολέτα Βλαβιανού και τον γιο της.

«Έχουμε περάσει δύσκολα. Η μητέρα μου είναι στήριγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ, αν και γενικά τσακωνόμαστε συνέχεια», εξομολογήθηκε.

Nα σημειώσουμε πως και η Νικολέτα Βλαβιανού μεγάλωσε μόνη της τη Μαρία. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη Νορβηγία, χώρισε με τον πατέρα της και ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top