Βλαβιανού: Ο έρωτας στη ζωή της και το bullying από γνωστό σκηνοθέτη

«Πέφτουν τηλέφωνα από βουλευτές. Μπαίνει πολύ χέρι στη δουλειά»

Η Νικολέτα Βλαβιανού σε συνέντευξη στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη καταγγέλλει ότι ο χώρος του θεάτρου είναι «ελεγχόμενος» ακόμα και και από πολιτικούς, εξομολογείται το εργασιακό bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και την «παρέα του» ενώ περιγράφει πώς κατάφερε να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, όταν έγινε μανούλα στα 22 της χρόνια.

Νικολέτα Βλαβιανού
Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Lyons» στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού. Μιλώντας για τον χώρο του θεάτρου αναφέρει ότι πλέον είναι ελεγχόμενος από διάφορα κέντρα.

«Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και πολύ ελεγχόμενη από διάφορα κέντρα. Μπαίνει πολύ χέρι από άλλους κύκλους. Ακόμη και στο θέατρο πέφτουν τηλέφωνα από βουλευτές. Δε θέλω να πω περισσότερα, αυτοί που πρέπει καταλαβαίνουν», εξηγεί.

Η Νικολέτα Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία Μαρκέτου

Η Νικολέτα Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία Μαρκέτου

Η ηθοποιός στην ηλικία των 22 ετών παντρεύτηκε και έκανε παιδί. Ερωτεύτηκε έναν Νορβηγό και μετανάστευσε για χάρη του. Δύο χρόνια αργότερα χώρισαν και αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη την κόρη της, Μαρία Μαρκέτου. 

«Περηφανεύομαι ότι κατάφερα να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου μέσα από αυτήν την ανασφαλή εργασία. Στην επόμενη ζωή μου θα ήθελα να ήμουν άνδρας, θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα», λέει στο star.gr 

Νικολέτα Βλαβιανού: Το… κόλπο για να μην την αποκαλεί η εγγονή της γιαγιά!

Η Νικολέτα Βλαβιανού με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα

Η Νικολέτα Βλαβιανού με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα

Νικολέτα Βλαβιανού για ελληνικό #metoo: «Οι νεότεροι κάνουν χειρότερα!»

Η Νικολέτα Βλαβιανού παίρνει θέση για το κίνημα metoo, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα εργασιακού εκφοβισμού. 

«Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι γιατί δεν είναι όλα σεξουαλικής φύσεως, τα οποία είναι τα χειρότερα. Αν ένας άνθρωπος είναι φωνακλάς ή απότομος στην δουλειά του δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κάποιον που έχει κάνει σεξουαλικά αδικήματα. Καταλαβαίνω όμως και κατανοώ όταν κάποιος δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε αυτό.

Δεν υπάρχει μέτρο ανοχής όταν κάποιος νιώθει ότι θίγεται η αξιοπρέπειά του. Ένα θύμα μπορεί να έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και στην συγχώρεση. Προσωπικά έχω βιώσει εργασιακό bullying που δεν το δέχτηκα μόνο από έναν άνθρωπο, αλλά από ολόκληρη την παρέα του»

Κλείνοντας, η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου, μεγάλος μου έρωτας είναι το θέατρο. Θα πεθάνω στο θέατρο το έχω αποφασίσει!»  

Η Νικολέτα Βλαβιανού πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση «Lyons» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο μικρό θέατρο Κεραμεικού μαζί με τους Παύλο Ευαγγελόπουλο, Γιώργο Παπαπαύλο, Ισιδώρα Δωροπούλο, Άρτεμις Νικολάκη και Αλέξανδρο Βάρθη σε σκηνοθεσία της Ρέινα Σ. Εσκενάζυ.

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης
Kάμερα – Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top