Νικολέτα Βλαβιανού: Το… κόλπο για να μην την αποκαλεί η εγγονή της γιαγιά!

Έχει βάλει χρήματα στην άκρη η ηθοποιός;

Συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε η Νικολέτα Βλαβιανού το πρωί της Τρίτης, κάνοντας μια αποκάλυψη για την εγγονή της

Νικολέτα Βλαβιανού: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με το εγγονάκι της

«Βάφτισα την εγγονή μου για να με φωνάζει καλύτερα “νονά”. Μέχρι μια ηλικία για τις γυναίκες είναι σημαντική η σεξουαλική ζωή, για τους άντρες δεν ξέρω γιατί τεκνοποιούν μέχρι τα 80. Υπάρχει η μόδα με τις μεγαλύτερες και τους μικρότερους. Εμένα δε μου αρέσει αυτό» είπε αρχικά.

Νικολέτα Βλαβιανού Μαρία Καβογιάννη

Η Νικολέτα Βλαβιανού με τη συνάδελφο και φίλη της, Μαρία Καβογιάννη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για τις γυναίκες που ασχολούνται με την τέχνη είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν οικογένειες. Έχεις διάφορους αρσενικούς γύρω σου και ζηλεύει ο άντρας σου. Το έχω βιώσει αυτό πάρα πολύ. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να φας και ο άλλος να σου λέει ότι φλερτάρεις, εκεί κάνεις τον σταυρό σου. Εγώ δε ζηλεύω στις σχέσεις. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο βάρβαρα συναισθήματα του ανθρώπου» συμπλήρωσε.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

Στη συνέχεια μίλησε και για τους σημερινούς μισθούς των ηθοποιών στην τηλεόραση. «Επειδή τα περισσότερα σίριαλ έχουν γίνει καθημερινά, πληρωνόμαστε με το μήνα. Καμία σχέση με τα παλιά κασέ. Τώρα είναι περίπου μισθοί του Εθνικού Θεάτρου. Χρήματα στην άκρη; Αυτό είναι το ανέκδοτο της μέρας», είπε γελώντας η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top