Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

Έκανε αποκαλύψεις «Στη Φωλιά των Κου Κου»

«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού για τον γάμο της, το διαζύγιο αλλά και τα… νιάτα της!

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχες χθες”, δε γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

Δε θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δε με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία. Με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Δε λέω την ηλικία μου. Έχω να καταγγείλω ότι η Wikipedia μου προσθέτει χρόνια, έλεος! Αν ήμουν 60 θα είχα πάρει τη σύνταξη και θα ήμουν μια χαρά».

Η ηθοποιός, η οποία δε θα πάρει μέρος στο remake της «Πολυκατοικίας», μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση!

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δε θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top