Ναταλία Δραγούμη: Τώρα πια μου αρέσει η οικογένεια. Δε μου άρεσε παλιότερα

«Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό μιας μακροχρόνιας σχέσης»

Η Ναταλία Δραγούμη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ενώ αυτές που ξεχωρίζει η ίδια είναι «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και τα αυτοτελή επεισόδια στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Βέβαια, η ίδια έκανε και μια έκπληξη αφού για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο.

«Φέτος δεν είμαι στην τηλεόραση. Έτσι είναι η δουλειά μας. Μου άρεσε όταν παρουσίαζα την εκπομπή στην ΕΡΤ. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, αν και κουραστικό. Προσπαθούσα  να μην το παίξω παρουσιάστρια», δήλωσε στην εκπομπή «Breakfast@star» και αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενοχλεί: «Με ενοχλεί όταν σχολιάζεται η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου ειδικά όταν έχει περάσει κάποια ηλικία».

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη, με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει τα δύο παιδιά τους, τον 16χρονο Φίλιππο και τη 18χρονη Κλειώ Ρόμπερτς.

Ναταλία Δραγούμη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Έντι Ρόμπερτς

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Έντι Ρόμπερτς


«Αυτή είναι από τις καλύτερες χρονιές με την κόρη μου γιατί της έχει φύγει το άγχος των Πανελληνίων. Δεν είχα άγχος αν η κόρη μου γινόταν ηθοποιός», είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για τον γάμο της πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό μιας μακροχρόνιας σχέσης. Τώρα πια μου αρέσει η οικογένεια δε μου άρεσε παλιότερα. Μου αρέσει η σταθερότητα στη σχέση. Παλιά ήμουν άτακτη και ατίθαση».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top