Ναταλία Δραγούμη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς

Απόλαυσαν μία υπέροχη μουσική βραδιά στην Πέγκυ Ζήνα

H Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της 'Εντι Ρόμπερτς σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα βρέθηκαν στη μουσική σκηνή Βaraonda Music Ηall που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα, όπου διασκέδασαν και απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα.

Ναταλία Δραγούμη: «Σκηνοθέτης με εξαπάτησε. Είχε βάλει κάμερα και πίσω μου»

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Εντι Ρόμπερτς είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά που μπαίνουν πλέον στην εφηβεία. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε περιγράψει πώς παντρεύτηκε με τον πετυχημένο αρχιτέκτονα: «Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα».

H Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της 'Εντι Ρόμπερτς βρέθηκαν πρόσφατα στη μουσική σκηνή Βaraonda Music Ηall που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα, όπου διασκέδασαν και απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα (φωτογραφία NDP)

Ναταλία Δραγούμη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της

Και συνέχισε την περιγραφή λέγοντας ότι: «Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Έντι. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά «ναι»! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω».

To ζευγάρι μετρά 20 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά (φωτογραφία NDP)

Ναταλία Δραγούμη για κορωνοϊό: «Xαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, σε μία σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση, βρέθηκε την Κυριακή στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και διασκέδασε με την ψυχή του.

Η Ναταλία Δραγούμη, που είναι αρκετά καλή φίλη με την Πέγκυ Ζήνα, απόλαυσε τη μουσική βραδιά (φωτογραφία NDP)

Οι δύο γυναίκες, που τρέφουν αμοιβαίο θαυμασμό η μία για την άλλη, κρατήθηκαν χέρι χέρι στη σκηνή, τραγουδώντας η μία στην άλλη (φωτογραφία NDP)

Μάλιστα, η Ναταλία Δραγούμη, που είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλή φίλη με την τραγουδίστρια και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, πλησιάσε στη σκηνή και η Πέγκυ Ζήνα με τη σειρά της έσκυψε, της έπιασε τα χέρια και συνέχισε να τραγουδά. Ένα όμορφο βράδυ κύλισε για όλους, με υπέροχη μουσική και υπέροχη διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top