Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η Ματσούκα μου δίνει τις πιο σημαντικές συμβουλές»

Όσα είπε στο Breakfast@Star το κοριτσάκι από το Νησί

Δείτε τη συνέντευξη της Αναστασίας Τσιλιμπίου στο Breakfast@Star

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στη σειρά Για την Καρδιά ενός Αγγέλου αλλά και το Νησί.

Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου συμμετείχε με επιτυχία σε τουρκική σειρά

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για την τηλεοπτική της εμπειρία, την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική και το μόντελινγκ, αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα όπου πρωταγωνιστούν στα Μαθήματα Κωμωδίας

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η ηλικία, ο ρόλος σε τουρκικό σήριαλ & οι γονείς της

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον είχα δάσκαλό μου. Μας συμπεριφέρεται σαν μπαμπάς», είπε τονίζοντας ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι σαν μικρό παιδί στη δουλειά. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τη Δήμητρα Ματσούκα που παίζει στην ίδια παράσταση: «Η Δήμητρα μου δίνει τις πιο ουσιαστικές συμβουλές γιατί ξέρει ότι πρόκειται να ακούσω πολλά στη ζωή μου και πρέπει να έχω γερό στομάχι, οπότε μου δίνει τις πιο εύστοχες συμβουλές», δήλωσε.  

Αναστασία Τσιλιμπίου

Δεν την πειράζει που το κοινό τη θυμάται σαν το κοριτσάκι από το Νησί

Η Αναστασία δήλωσε για το πως βρέθηκε από το παιδικό μόντελινγκ στην τηλεόραση, αλλά και για την εμπειρία που είχε σε τουρκική σειρά αλλά και τον λόγο που έμαθε τουρκικά.

«Ο κόσμος μου λέει σε θυμάμαι που έπαιζες κάπου μικρή… Δε με πείραζε που ο κόσμος με θυμόταν από το κοριτσάκι που έπαιζε στο Νησί. Είναι λογικό», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι τα μακριά της μαλλιά είναι η αδυναμία της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top