Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Δεν πίστευα ότι θα είμαι η νικήτρια του GNTM 4»

Στοχεύει σε μια διεθνή καριέρα το μοντέλο

Δείτε τη συνέντευξη της Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Αποκαλυπτική ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου του GNTM 4 σχετικά με το πως πέρασε στο επιτυχημένο πρόγραμμα του Star και πως αντιμετώπισε τη νίκη της αμέσως μετά το τέλος του

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Το GNTM μου άνοιξε τον δρόμο για τον Λονδίνο»

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μέσα στο αυτοκίνητο που κέρδισε

Μιλώντας στο Breakfast@Star και τη Βασιλική Μπασιούρη, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως στη πραγματικότητα δε πίστευε τόσο πολύ στη νίκη της όσο έδειχνε: «Παρόλο που έδειχναν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν το πίστευα 100% κρατούσα μικρό καλάθι, αλλά σίγουρα έβαλα τα δυνατά μου και να που φτάσαμε!», αποκάλυψε. 

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η νικήτρια του GNTM 4 μόλις πήρε το έπαθλό της!

Όσο για τα σχέδιά της αμέσως μετά το GNTM, αποκάλυψε πως προτεραιότητά της είναι το εξωτερικό: «Επαγγελματικά μετά το παιχνίδι έχουμε βάλει πολλούς στόχους με το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι. Σκεφτόμαστε να φύγουμε στο εξωτερικό. Κάνουμε κάποιες δουλειές. Ήταν η αρχή το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσεις πολύ δυναμικά για να σε μάθει και ο κόσμος του χώρου. Άρα προσπαθώ γενικά να είμαι πολύ ενεργή επαγγελματικά όσο γίνεται! Θέλω πάρα πολύ να φύγω στο εξωτερικό, οι bookers μου πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα! Οπότε παίρνω κι εγώ δύναμη από αυτό και θέλω πάρα πολύ να βγω έξω, δε με φοβίζει καθόλου. Και προφανώς έχουμε πολύ ανυπομονησία να κάνουμε πράγματα και να το εξελίξω όσο γίνεται».

Κυβέλη Χατζηευστρατίου GNTM 4

Η Κυβέλη είχε τις καλύτερες μοντελικές επιδόσεις στο GNTM 4

GNTM: Για ποιο λόγο συναντήθηκαν Κυβέλη Χατζηευστρατίου & Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι θεωρεί πιο δυνατό της προσόν το μυαλό της, ενώ αδυναμία της θεωρεί ότι ίσως πολλές φορές είναι παραπάνω συναισθηματική από ό,τι θα έπρεπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top