Συγκλονίζει η Λία του GNTM: «Συμμαθητές μου έχουν όπλα στα χέρια τους»

Το μοντέλο κατάγεται από το Χάρκοβο της Ουκρανίας

Η Λία Τσουζντάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM κατάγεται από την Ουκρανία και μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις δύσκολες πολεμικές συνθήκες που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι συγγενείς και οι φίλοι της στο Χάρκοβο, στο οποίο έχει εισέλθει ο ρωσικός στρατός.

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: «Η Ρωσία δεν μπορεί να μας κερδίσει με βόμβες»

GNTM Λία για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος

Το νεαρό μοντέλο αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι όλες αυτές οι εικόνες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ συμβαίνουν πραγματικά στον τόπο της, στο μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και ότι αγαπημένα της πρόσωπα βιώνουν τις φρικαλεότητες του πολέμου.

«Κόλαση» στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι μπήκαν στο Χάρκοβο  

gntm 3 λία πολεμος ουκρανια

«Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας χωρίς ρεύμα και νερό. Όχι σε καταφύγιο. Η γιαγιά μου είναι μόνη της σε άλλο σπίτι. Είμαι με το κινητό όλη την ώρα, και απαντούν μόνο όποτε μπορούν. Το σήμα της εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας που έχουν δε λειτουργεί. Τους έχει πιάσει πανικός δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ένας καλός μου φίλος μετέφερε μία κοπέλα με το ταξί, και είναι στο νοσοκομείο γιατί έπειτα από μία έκρηξη είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω του ωστικού κύματος. Παιδιά της ηλικίας μου, συμμαθητές μου αυτή τη στιγμή έχουν όπλα στα χέρια τους και πολεμούν», είπε η Λία Τσουζντάν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top