Γιώργος Λιάγκας: Η άγνωστη συνομιλία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η αποκάλυψη για τις εξωσυζυγικές σχέσεις...

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Μια αποκάλυψη για τη συνομιλία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν το όνομά του πρωταγωνιστήσει στο #MeToo, έκανε το πρωί της Τρίτης στον «αέρα» ο Γιώργος Λιάγκας.

Π. Φιλιππίδης: Για δημιουργία εντυπώσεων τον κατηγορούν οι καταγγέλουσες

Ο Γιώργος Λιάγκας γνωρίζει μέσα από τη δουλειά τον Πέτρο Φιλιππίδη πολλά χρόνια

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες κι αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Μας ερχόντουσαν πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω…», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη ανοίγει τα χαρτιά της

«Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο και μου λέει: "Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι;". Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μια είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς κι ανθρώπινα, του είπα: "Πέτρο, δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες πληροφορίες".

Φαίη Σκορδά Πέτρος Φιλιππίδης Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Λιάγκας σε θεατρική πρεμιέρα το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!»

Και μου λέει τότε: "Γιώργος θα σου πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μια γυναίκα". Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δε σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top