Τζούλια Νόβα: Η ανάρτηση στο Instagram για τον πόλεμο στην πατρίδα της

Ανησυχεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία το μοντέλο

Τι λένε Ουκρανοί που ζουν στη χώρα μας/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (26/2/22)

Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης με τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Η Τζούλια Νόβα ανησυχεί για τις εχθροπραξίες που συμβαίνουν στη χώρα που γεννήθηκε και μοιράστηκε ένα story από την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1985 και βίωσε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, όταν ήταν δηλαδή έξι ετών. Τότε, έφυγαν για τη Γερμανία με τη μητέρα της και από εκεί για την Ελλάδα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. 

Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση για την Ουκρανία

«Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ό,τι είχε μαζέψει και ό,τι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα (ο πατέρας της) και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και τη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top