Μιμή Ντενίση: «Μα τι λαός είμαστε; Διχασμός ακόμα και για την Ουκρανία;»

Το οργισμένο δημόσιο μήνυμα της Μιμής Ντενίση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Βίντεο από παλιότερη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Η Μιμή Ντενίση επιθυμώντας να τοποθετηθεί δημόσια για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες, μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα, δημοσίευσε μία ανάρτηση με την οποία δείχνει την  αγανάχτησή της για τον πόλεμο.  

Συγκλονίζει η Ντενίση για τον Βουτσά: «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»

Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, το εξής:  

«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της. Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922».

Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στο Κίεβο και το Χάρκοβο

«Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες και λάοι με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν και να προστατέψουν τις εστίες τους», έγραψε στο τέλος η Μιμή Ντενίση δείχνοντας τον θυμό της για όσα λαμβάνουν χώρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top