Είναι διάσημες, είναι φίλες και «μοιράστηκαν» τον ίδιο σύντροφο

Ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνδρα, αλλά αυτό δε χάλασε τη φιλία τους

Ο έρωτας, λένε ότι φιλίες δεν κοιτά... Και όμως, σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν και οι πολύ τυχερές που έχουν την ικανότητα να ισορροπήσουν τη λογική με το συναίσθημα και να έχουν και τα δύο αγαθά στη ζωή τους, σε απόλυτη αρμονία!

Ας δούμε κάποιες διάσημες φιλίες, λοιπόν, μεταξύ γυναικών οι οποίες ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα, αλλά παρόλα αυτά δε θυσίασαν τη φιλία τους με την κολλητή τους!

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που χρονολογικά ξεκινά τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου είναι η Elizabeth Taylor και η Debbie Reynolds, οι οποίες έμειναν φίλες έως τα βαθιά γεράματα, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν τον ίδιο σύντροφο. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχτεί επανειλημμένα στο Hollywood είναι όλοι μεταξύ τους μια μεγάλη παρέα, παρόλο που λίγο-πολύ έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον.

Ας δούμε ποιες διάσημες γυναίκες ερωτεύτηκαν και έκαναν σχέση τον ίδιο άντρα, αλλά κράτησαν τη φιλία τους.

Οι Jennifer Aniston και Courteney Cox είχαν και οι δύο σχέση με τον τον τραγουδιστή των Counting Crows, Adam Duritz (φωτογραφίες AP)

Jennifer Aniston - Courteney Cox

Και όμως, είναι γεγονός, οι δύο διάσημες φίλες στο παρελθόν είχαν μοιραστεί, μεταξύ άλλων, και τον ίδιο άντρα, με την Jennifer Aniston να βγαίνει τη δεκαετία του '90 με τον τραγουδιστή των Counting Crows Adam Duritz και λίγο πιο μετά η κολλητή της Courteney Cox, ξεκίνησε σχέση μαζί του.

Jennifer Aniston: Η «τοξική» μητέρα της είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Οι Cameron Diaz και Kate Hudson σχετίστηκαν και οι δύο στο παρελθόν με τον Alex Rodriguez  (φωτογραφίες AP)

Cameron Diaz - Kate Hudson

Δεν είναι πάρα πολύ στενές φίλες, αλλά σε κάθε ευκαιρία φωτογραφίζονται παρέα χαμογελαστές και αυτό δείχνει ότι δεν κρατά καμία κακία στην άλλη, αφού το μακρινό 2010 και οι δύο έβγαιναν με τον Alex Rodriguezπολύ πριν εκείνος καταλήξει στο πλευρό της Jennifer Lopez. To ποια διαδέχτηκε την άλλη παραμένει άγνωστο, όπως ανεπιβεβαίωτο παραμένει και το εάν η Hudson από εκδίκηση και μόνο είχε συνάψει σχέση με τον πρώην της Cameron, Justin Timberlake

Cameron Diaz: Αφήνει την υποκριτική για χάρη της κόρης της

Οι Gigi Hadid και Taylor Swift έβγαιναν και οι δύο στο παρελθόν με τον Joe Jonas (φωτογραφίες AP)

Gigi Hadid - Taylor Swift

Η Taylor Swift το 2008 έβγαινε με τον Joe Jonas (νυν της Sophie Turner), ο οποίος τη χώρισε τηλεφωνικά και μάλιστα με μία κλήση, η οποία διήρκησε μόλις 27 δευτερόλεπτα! Επτά χρόνια μετά, το 2015, η Gigi Hadid ξεκίνησε να βγαίνει με τον ίδιο άντρα, αλλά όπως βλέπουμε κάθε φορά που συναντιούνται δημόσια, οι δύο γυναίκες φωτογραφίζονται πάντα μαζί χαμογελαστές και είναι δύο πολύ καλές φίλες.

Το αηδιαστικό μυστικό ομορφιάς της Kate Hudson

Οι Drew Barrymore και Kristen Wiig δήλωναν πολύ ερωτευμένες και έβγαιναν και οι δύο στο παρελθόν με τον ντράμερ των The Strokes, Fabrizio Moretti (φωτογραφίες AP)

Drew Barrymore - Kristen Wiig

Η Drew Barrymore έβγαινε για πέντε χρόνια με τον ντράμερ των The Strokes, Fabrizio Moretti, και δήλωνε πολύ ερωτευμένη. Κάποια χρόνια αργότερα, το 2012, η Kristen Wiig ξεκίνησε να είναι μαζί του, αλλά παρόλα αυτά η φιλία των δύο γυναικών δεν κλονίστηκε καθόλου.

Τρόμος για την Taylor Swift: 31χρονος έπεσε με το αμάξι του στο σπίτι της

Οι Selena Gomez και Taylor Swift, εκτός από τον Nick Jonas, έβγαιναν και οι δύο στο παρελθόν με τον ηθοποιό Taylor Lautner (φωτογραφίες AP)

Selena Gomez - Taylor Swift

Οι δυο τους είνα πολύ καλές φίλες εδώ και αρκετά χρόνια. Για κάποια περίοδο στο παρελθόν και οι δύο είχαν σχετιστεί με τον ηθοποιό Taylor Lautner, αλλά και με τον Nick Jonas. Παρόλα αυτά η φιλία που της δένει είναι πάρα πολύ δυνατή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top