Cameron Diaz: Αφήνει την υποκριτική για χάρη της κόρης της

Πάνω από όλα μαμά η χολιγουντιανή ηθοποιός

Βίντεο απο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (19/02)

Μπορεί η Cameron Diaz να έχει υποδυθεί πάρα πολλούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη, αλλά ο σημαντικότερος για εκείνη είναι αυτός της μαμάς.

Διάσημη κινηματογραφική σταρ έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 47 της!

Η ίδια είναι μια από τις πιο δημοφιλής ηθοποιούς του Hollywood, αφού έχει πάρει μέρος  σε ταινίες όπως το “The Mask” (1994), “There Is Something About Mary” (1998), “Charlie’s Angels” (2000) και “Vanilla Sky”(2001) οι οποίες έχουν κάνει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Όμως, το τελευταίο διάστημα, η γνωστή ηθοποιός έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια, η οποία πλέον διαθέτει επιχείρηση κρασιού, εμφανίστηκε στην αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή «Quarantined with Bruce» και δήλωσε πως η μητρότητα έχει αλλάξει τις προτεραιότητές της.

«Δεν έχω ιδέα αν θα κάνω ξανά κάποια ταινία. Ίσως. Ποτέ μη λες ποτέ», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είμαι μαμά. Θα πρέπει να είμαι στα γυρίσματα κάποιας ταινίας για περισσότερες από 14 με 16 ώρες και εγώ θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου. Νιώθω ευλογημένη που είμαι μητέρα»

 

Benji Madden - Cameron Diaz

Η Cameron Diaz μαζί με τον σύζυγό της Benji Madden 

Η Cameron Diaz και ο τραγουδιστής των Good Charlotte Benji Madden παντρεύτηκαν το 2015 και πριν από έναν χρόνο ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους, Raddix, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Cameron Diaz έχει διαγράψει μια λαμπρή 20ετή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ την τελευταία φορά που την είδαμε στον κινηματογράφο ήταν το 2014 στο μιούζικαλ «Annie».


Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top