Διάσημη κινηματογραφική σταρ έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 47 της!

Πανευτυχής η ηθοποιός και πρώην μοντέλο

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώην μοντέλο κι εδώ κι αρκετά χρόνια κινηματογραφική σταρ, ανακοίνωσε δημόσια την γέννηση του πρώτου του παιδιού της.

Το 2014 στην πρεμιέρα της ταινίας «Annie» στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images

Η Cameron Diaz έγινε μητέρα στα 47 χρόνια της, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο ερχομός του οποίου επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά της με τον Benji Madden. Η ίδια κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, καθώς θέλησε να μοιραστεί την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της μόνο με τους πολύ δικούς της ανθρώπους.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της το βράδυ της Παρασκευής:

«Καλή χρονιά από την οικογένεια Maddens! Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ευλογημένοι να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δεκαετία με το να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως έκλεψε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας! Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε και ένα ισχυρό ένστικτο να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής. Γι’ αυτό δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες ή θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός ότι είναι αξιολάτρευτη!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

Η Cameron Diaz και ο τραγουδιστής του γκρουπ Good Charlotte έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, αφού προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδί. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top