Jennifer Aniston: Η «τοξική» μητέρα της είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Η 52χρονη ηθοποιός κατέκρινε όσους σχολιάζουν τις προσωπικές επιλογές της

H Jennifer Aniston, η οποία δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, έκανε μία εξαίρεση με αφορμή νέα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο (για μία ακόμη φορά) και παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Hollywood Reporter.

jennifer aniston τοξικη μητερα παιδιά εγκυος hollywood reporter συνεντευξη

«Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει με την υγεία μου» - Η Jennifer Aniston ανοίχτηκε για το θέμα των παιδιών/ AP 

Η σταρ του Hollywood μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους εκείνους τους λόγους, που την κάνουν να μη θέλει – μέχρι και σήμερα στα 52 της - να αποκτήσει παιδιά και να δώσει στον εαυτό της την ταυτότητα της «μητέρας».

 

«Μεγάλωσα βλέποντας καθημερινά μία γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος. Δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Μου έδινε ένα παράδειγμα που δεν ήθελα ποτέ να είμαι και δε θα γίνω ποτέ. Είναι τοξικό και σου διαβρώνει το πνεύμα σου», δήλωσε η ηθοποιός για τη μητέρα της, Nancy Dow.

 

 

Η Aniston τόνισε πως ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο που η κοινωνία και τα media ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το αν θα γίνει μαμά ή όχι.

«Ξέρεις, κάποτε έπαιρνα αυτά τα σχόλια προσωπικά. Τις φήμες εγκυμοσύνης, τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνω μητέρα. Τώρα δε με νοιάζει τόσο. Λένε διάφορα, αλλά κανείς δε με ρώτησε αν μπορώ, ψυχικά, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα για εμένα», ανέφερε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι την εξοργίζει η άποψη που σχηματίζει η κοινωνία για μία γυναίκα, αμέσως μόλις γεννήσει.

Στα 52 της χρόνια όμως τη χολιγουντιανή σταρ δεν την τρομάζει όμως, μόνο η γνώμη της κοινωνίας, αλλά και η πιθανότητα να επηρεαστεί ό,τι έχει χτίσει μέχρι τώρα και κυρίως, η καριέρα της. Είναι άλλοστε πολλά τα παραδείγματα από τον χώρο της showbiz, που «κατέρρευσαν», όταν έγιναν μητέρες, με το πιο χαρακτηριστικό εκείνο της Britney Spears. Η Aniston θεωρεί πως μόλις γίνεις μητέρα στο Hollywood, αυτόματα «είσαι» και πιο...ευάλωτη.

«Ξαφνικά γίνεσαι μητέρα και όλη σου η ύπαρξη γυρνάει γύρω από αυτό. Κανείς δε θα πει σε έναν άνδρα γιατί παντρεύτηκε δεύτερη φορά, αλλά αντιδρούν διαφορετικά, όταν πρόκειται για μία μητέρα», είπε.

«Είχα μία επιλογή να κάνω. Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και τελικά αυτό έκανα», είπε η Aniston.

«Ό,τι έκαναν τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων κάποτε, τώρα το κάνουν οι άνθρωποι. Δεν έχω διαβάσει δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Είναι σαν τα media να έδωσαν την "άδεια" και τη "δύναμη" στον κάθε "κανέναν" που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να είναι τρολ και να κάνει bullying στους ανθρώπους. Δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή», ξέσπασε στο τέλος της συνέντευξής της η επιτυχημένη ηθοποιός και υπογράμμισε τη σημασία στο να αλλάξουμε αυτή την «τακτική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top