Γιώργος Καπουτζίδης: Το μήνυμα μετά τη βραδιά προς τιμήν του Πάνου Νάτση

Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram!

 Δείτε αποσπάσματα από τη βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση/Βίντεο: Super Κατερίνα

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα «βύθισε» στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένες οι αδελφές και η σύντροφός του στην κηδεία

Από τους πρώτους που πληροφορήθηκαν για το τραγικό συμβάν ήταν ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος την ημέρα της κηδείας του αδικοχαμένου Πάνου, συγκλόνισε εκφωνώντας τον επικήδειό του. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος υπογράφει το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης. Από χθες Τετάρτη (09/02), οι παραστάσεις ξανάρχισαν με τον Ευθύμη Γεωργόπουλο πλέον στη θέση του, πρόσωπο που είχε υποδείξει ο 31χρονος να παίζει στη θέση του, σε περίπτωση που νοσούσε από κορωνοϊό.

Νάτσης: Ο αντικαταστάτης και οι τελευταίες στιγμές του - Λύγισε η Ταβουλάρη

Έτσι στο θέατρο «Ήβη» πραγματοποιήθηκε μια «βραδιά φίλων» μέσα σε κλίμα συγκίνησης. γεγονός που θέλησε να μοιραστεί ο Γιώργος Καποτζίδης με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

 

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!», έγραψε στη λεζάντα.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top