Νάτσης: Ο αντικαταστάτης και οι τελευταίες στιγμές του - Λύγισε η Ταβουλάρη

Ένας από τους καλύτερούς του φίλους ο αντικαταστάτης του

Δυο εβδομάδες έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο.

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένες οι αδελφές και η σύντροφός του στην κηδεία

Οι φίλοι και συνάδελφοί του στο θέατρο διοργάνωσαν μία βραδιά μνήμης αφιερωμένη σε εκείνον στο θέατρο Ήβη, το βράδυ της Τετάρτης. 

Παρόντες ήταν φυσικά οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», στην οποία συμμετείχε ο αδικοχαμένος ηθοποιός. 

Η παράσταση ξεκινάει και πάλι, χωρίς τον Πάνο Νάτση και όλοι είναι συντετριμμένοι. 

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε επί σκηνής για τον Πάνο Νάτση: «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές πως ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε».

Βουρκωμένη η Λουκία Πιστιόλα: Ο Πάνος Νάτσης έπαιρνε 100 ευρώ από το θέατρο

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στο σπίτι της οποίας ήταν ο Πάνος Νάτσης πριν το τροχαίο, εξομολογήθηκε συγκινημένη: «Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα. Φύγαμε, χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών κλπ. Και θέλω να του ευχηθώ να, είναι αν είναι κάπου… Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

Φωτογραφία: NDP

Φανερά συγκινημένος ήταν και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή για να παίξει τον ρόλο του Πάνου Νάτση. Στο τέλος της παράστασης, η Κατιάνα Μπαλανίκα πήρε από τον χέρι τον ηθοποιό και τον πήγε μπροστά, όπου υποκλίθηκαν στο κοινό.
Να σημειωθεί ότι ο Ευθύμης ήταν από τους καλυτέρους φίλους του ηθοποιού. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top