Βουρκωμένη η Λουκία Πιστιόλα: Ο Πάνος Νάτσης έπαιρνε 100 ευρώ από το θέατρο

Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του ηθοποιού

Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση διοργάνωσαν οι συνάδελφοι και φίλοι του ηθοποιού στο θέατρο Ήβη που πρωταγωνιστούσε.

Ο Πάνος Νάτσης στη σκηνή του Θεάτρου Ήβη / Φωτογραφία: NDP

Οι συμπρωταγωνιστές του σε βαρύ κλίμα έπαιξαν την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αλλά δε θέλησαν να μιλήσουν στις κάμερες, ούτε να φωτογραφηθούν ως ένδειξη πένθους.

Καπουτζίδης: Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος λόγος του για τον Πάνο Νατση

Στο θέατρο, έδωσαν το «παρών» και άλλοι φίλοι και συνάδελφοι του 31χρονου ηθοποιού, μεταξύ των οποίων η Λουκία Πιστιόλα, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Ελένη Ράντου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Δανάη Παππά, ο Τόνι Δημητρίου, ο Γιάννης Αθητάκης και η Κατερίνα Βρανά.

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του

Μάλιστα, η Λουκία Πιστιόλα ξέσπασε: «Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα, πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά.

Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δε μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν».

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να παιχτεί τώρα μια παράσταση, όπου ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές δεν είναι πια στη ζωή και ένα παιδί που ήταν μέσα στη χαρά. Δεν ξέρω, δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μία από τις σκληρότερες δουλειές, να κάνεις τον κόσμο να γελάει, ενώ μέσα σου είσαι σε μια τραγική κατάσταση», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στον ρόλο του αδικοχαμένου ηθοποιού θα είναι πλέον ο καλός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top