Brooklyn Beckham: Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει η εκπομπή μαγειρικής του

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Ο γιος των David και Victoria, Brooklyn Beckham ξεκίνησε τη δική του εκπομπή μαγειρικής -χωρίς καν να είναι chef (!) – και δε θα πιστέψετε πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο!

Πρόκειται για το αστρονομικό ποσό των περίπου 90 χιλιάδων ευρώ! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η εκπομπή «Cookin’ With με τον Brooklyn», στην οποία ο ερασιτέχνης μάγειρας ετοιμάζει γρήγορες, εύκολες αλλά και λαχταριστές συνταγές, όπως σάντουιτς, τορτίγιες και ψητές μπριζόλες, εργάζονται 62 άτομα.

Έτσι το κόστος παραγωγής της είναι ιδιαίτερα υψηλό και αγγίζει τα 100 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή περίπου 90 χιλιάδες ευρώ… ανά επεισόδιο!

Η είδηση του υπέρογκου ποσού έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Brooklyn δεν είναι καν επαγγελματίας chef, ενώ η διάρκεια του κάθε επεισοδίου είναι μόλις οκτώ λεπτά. 

«Είναι ανήκουστο. Τόσο μεγάλο συνεργείο θα περίμενε κανείς να δει σε μια μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή», αναφέρει πηγή στην εφημερίδα New York Post.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

«Το όνομά μου είναι Brooklyn Beckham και μου αρέσει να μαγειρεύω. Δεν είμαι ακόμη σεφ. Αυτή είναι η αρχή του διατροφικού μου ταξιδιού. Μου αρέσει να φτιάχνω φαγητό για ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους μου αρέσει να κάνω παρέα», ακούγεται να λέει σε τρέιλερ της εκπομπής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top