Γιώργος Καράβας: Ποθώ ακόμα ως γυναίκα τη Ραφαέλα μετά από 10 χρόνια

Θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM;

Ο Γιώργος Καράβας είναι full in love με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού και αυτό φαίνεται τόσο στις αναρτήσεις που κάνει στα social media όσο και στον τρόπο που μιλά για εκείνη όταν τον ρωτούν.

Μαγευτικές διακοπές στη Λαπωνία για Καράβα και Ψαρρού - Έμειναν σε igloo

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς τη Ραφαέλα», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

 

Η συμμετοχή στο GNTM


O Γιώργος Καράβας έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM τα τελευταία χρόνια. Το μοντέλο παραδέχτηκε πως όταν του έγινε η συγκεκριμένη πρόταση είχε λίγο άγχος, αλλά τελικά όλο αυτό πήγε πολύ καλά.

«Είμαι άνθρωπος που περνά ωραία σε αυτό που κάνω αν δεν περάσω ωραία φαίνεται. Αν αυτό που συμμετέχω, είναι κάτι που μου αρέσει και με αφήνει να αναδείξω τον εαυτό μου, θα το κάνω στο 100%, αν είναι κάτι απλά και μόνο για να παραμείνω στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός», πρόσθεσε.

 

Όσο για το αν θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μόδας μετά τα θετικά σχόλια που απέσπασε στον τελικό είπε: «Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση. Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τον εκάστοτε καλεσμένο, φωτογράφο. Η Βίκυ είναι η παρουσιάστρια, που στην ουσία εκτός από fashion expert είναι ο άνθρωπος που δίνει τις κάρτες, λέει τα αποτελέσματα κι έχει αναλάβει την παρουσίαση του τελικού. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει παρουσιαστής, που είναι ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχει η κριτική επιτροπή που συναποφασίζει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top