Συγκινημένος ο Ντέμης για τη Μελίνα - Το super girl του κλείνει τα 18!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει γενέθλια

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα. Η κόρη του πρώην ζευγαριού ενηλικιώνεται, γίνεται 18, και ο μπαμπάς της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια «Χρόνια Πολλά» κατά τη διάρκεια μίας εκπομπής συνδρομητικού καναλιού στην οποία συμμετέχει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλά για τα παιδιά του και συγκινείται

Η Μελίνα Νικολαϊδη με τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή

Η Μελίνα Νικολαϊδη με τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

`

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δε συνηθίζει να κάνει αναφορές στα παιδιά του ή την προσωπική του ζωή και όταν ο συνεργάτης του τον ρώτησε τι θα ήθελε να της πει, εκείνος δεν έκρυψε την αμηχανία του.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης με τη Μελίνα σε μικρότερη ηλικία

Ο Ντέμης Νικολαϊδης με τη Μελίνα σε μικρότερη ηλικία

«Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό… Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα», είπε συγκινημένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top