Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλά για τα παιδιά του και συγκινείται

Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα;

Πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με τη Δέσποινα Βανδή το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης.  

Επιδημία επώνυμων διαζυγίων: Ποιοι έβαλαν «τέλος» στον γάμο τους το 2021

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ρωτήθηκε: «πώς είναι να είσαι πατέρας;»: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν» είπε αρχικά για τη Μελίνα και τον Γιώργο. «Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή», συμπλήρωσε.

«Δεν εξαρτάται η ζωή σου από εσένα μόνο. Με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Για να το καταλάβω ήταν σοκ για μένα. Από την άλλη είναι και τρομερό», δήλωσε στη συνέχεια. 

Βανδή - Νικολαΐδης: Είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε θέατρο

Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Βανδή

Ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει περάσει σε ύψος τη μαμά του, Δέσποινα Βανδή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Ντέμης και η Δέσποινα, ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ανακοίνωσαν το καλοκαίρι τον χωρισμό τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους. 

Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή ως τωρινή του γυναίκα!

Κι ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει προχωρήσει στη ζωή της, ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο σπίτι του στην Παιανία και είναι μόνος του, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1. «Πριν από κάποιους μήνες είχαν γράψει ότι είχε σχέση με κορίτσι του GNTM. Όταν το άκουσε αυτό πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ σε συνδρομητικό κανάλι και είπε στους υπόλοιπους συναδέλφους και παραγωγούς όταν του μετέφεραν την είδηση: Βρε παιδιά, δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα να τη μάθω κι εγώ! Ο Ντέμης Νικολαΐδης πηγαίνει στην εταιρεία του, βλέπει παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τους οποίους έχει τις καλύτερες και πιο στενές σχέσεις, δε βγαίνει καθόλου έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια», ισχυρίστηκαν στην πρωινή εκπομπή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή συχνά πηγαίνουν για shopping /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top