Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή ως τωρινή του γυναίκα!

Τι είπε για την πρώην σύζυγό του λίγους μήνες μετά το διαζύγιο

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή του σε συνδρομητική πλατφόρμα αναφέρθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή, απακαλώντας τη γυναίκα του, και όχι πρώην... 

Θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα ματς, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Δέσποινα Βανδή  - Ντέμης ΝΙκολαΐδης σε παλαιότερη κοινλη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Δεν το έκανε ούτε πριν το διαζύγιο. Μάλιστα, σε όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις του κατά το παρελθόν εκνευριζόταν όταν τον ρωτούσαν για τη Δέσποινα και την οικογένειά τους. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 17 Ιουνίου 2003. Απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). 

Στις 15 Ιουλίου του 2021 η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη «έσκασε» σαν βόμβα μετά από 18 χρόνια γάμου και 23 σχέσης.

Δέσποινα Βανδή  - Ντέμης ΝΙκολαΐδης / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top