Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Έλενα Γαλύφα - Έχασε τον πατέρα της

«Μπαμπά μου… Αχ δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω...»

Τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της βιώνει η Έλενα Γαλύφα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

ελενα γαλυφα

Η γνωστή influencer μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας μια σειρά φωτογραφιών με τον μπαμπά της, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές και συγκινητικό κείμενο.

«Μπαμπά μου… Αχ δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω.. γράφω, σβήνω και ξαναγράφω και πάμε ξανά… είναι η πρώτη φορά που όσα νιώθω δεν μπορούν να αποτυπωθούν.. μου φαίνονται λίγα! Είναι όμως και η πρώτη φορά που νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γιατί έμαθα τι σημαίνει να έχεις καλοσύνη, τι σημαίνει να μην κρατάς κακία, να είσαι διάφανος, αυθεντικός, γενναιόδωρος.. να μην παραπονιέσαι, να χαμογελάς, να περνάς καλά και να περνάν καλά και οι γύρω σου.. αχ μωρέ μπαμπά, σου άρεσαν τα τραπέζια!!! Κάθε Κυριακή και ένα τραπέζι.. και τα παράγγελνες όλα!!
 

Ξέρεις τι άλλο μου έμαθες; να ταξιδεύω από μικρή, να τρώω καλά, να δουλεύω πολύ αλλά και να κοιμάμαι πολύ.. να γελώ εύκολα! Και κάτι ακόμα, μου έμαθες τι σημαίνει να είσαι τόσο αγαπητός και να μένεις στις καρδιές των άλλων.. μπαμπά αυτές τις ημέρες το ένιωσα έντονα! σε αγάπησαν πολύ πολλοί.. όλοι! Και τους ευχαριστώ αληθινά που μου το έδειξαν τόσο. Πήγαινε να σε αγαπήσουν και άλλοι τώρα και εγώ κάθε βράδυ θα σου ψιθυρίζω ''Σ’ αγαπώ πολύ πολύ'' όπως εσύ.. η σειρά μου τώρα, Μπαμπά μου! Rest In Peace Dad #12.01.2022», έγραψε η Έλενα Γαλύφα.

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top