Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα με κανιβάλισαν»

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτει ο σύντροφος του αείμνηστου ηθοποιού 

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Φαλελάκη

Έξι χρόνια πριν ζούσε τις χειρότερες στιγμές της ζωής του, αφού έφυγε από τη ζωή ο καταξιωμένος ηθοποιός και σύντροφός του, Μηνάς Χατζησάββας

Το συγκλονιστικό μήνυμα Ελληνίδας ηθοποιού για τον Μηνά Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα! το μεσημέρι της Κυριακής. 

Κώστας Φαλελάκης

Ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε μετά τον χαμό του συντρόφου του

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετά τον θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δυο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο την τελευταία διετία, έχασα δηλαδή την γη κάτω από τα πόδια μου. Διαλύθηκαν όλα, τουλάχιστον σε μένα».

«Αυτά τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα η ζωή μου είναι άνοστη. Αλλά ζω. Δεν την... έκανα δηλαδή. Προσπαθώ να συμβαδίσω, να φτιάξω κι εγώ έναν βηματισμό με κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι όμως εύκολο, είναι πολλά τα χρόνια του συγκεκριμένου τρόπου. Δεν είμαι και νέος, είμαι 59 ετών. Ένας μεσήλικας προς ηλικιωμένο... Έχω την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Μηνάς Χατζησάββας Κώστας Φαλελάκης

Ο Μηνάς Χατζησάββας με τον Κώστα Φαλελάκη σε βραβεία το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κώστας Φαλελάκης: «Έλυσε» τη σιωπή του 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

«Με κανιβάλισαν πάρα πολύ τα media και σοκαρίστηκα. Μετά τον θάνατο του Μηνά κλείστηκα, δε σήκωνα το τηλέφωνο και δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει. Υπήρχαν κανιβαλικές συμπεριφορές. Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που είχε εκπομπή τότε -δεν είναι σήμερα στη ζωή-, μου έλεγαν πως "θέλει να σας μιλήσει ο κύριος τάδε". Για όνομα του Θεού! Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο και ήθελε να πάω στην εκπομπή του. Έκτοτε κατέβασα ρολά και ήμουν με πολύ οικείους, δικούς μου ανθρώπους. Έναν μήνα και κάτι μετά μπήκα ένα βράδυ στο Διαδίκτυο και είδα τι ακριβώς είχε συμβεί κάνοντας και το λάθος να μπω στα σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε, αλλά θα με παλουκώνανε στο Σύνταγμα. "Παλιόπ@%*@α θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα", έγραφαν», συμπλήρωσε για εκείνη τη δύσκολη εποχή ο Κώστας Φαλελάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top