Κώστας Φαλελάκης: «Έλυσε» τη σιωπή του 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Οι δυσκολίες και ο αγώνας που έδωσε ώστε να αναγνωριστούν τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Μηνάς Χατζησάββας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο σύντροφος του ηθοποιού,  Κώστας Φαλελάκης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για όλους και για όλα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι από το 2010 και μετά δεν έχει καμία πρόταση για τηλεοπτική σειρά.

 «Δυσκολεύομαι να βρω δουλειά αυτά τα χρόνια, ειδικά μετά το θάνατο του Μηνά. Θα μου πεις τι έκανε ο Μηνάς; Δεν ξέρω. Προφανώς μου έδινε κάτι από το φως του και την ασφάλεια του ότι αν δεν εργαστώ, μπορούμε να επιβιώσουμε. Για την τηλεόραση δεν έχω καμία πρόταση από το 2010 και μετά.

Όλα είναι δύσκολα, όλα είναι ζόρικα. Μέσα μου κοιμάται μια λύπη, μην την ξυπνάς. Όταν ξυπνάς τη λύπη γίνεται θάνατος. Άφησέ την να κοιμηθεί, να ξεχαστεί. Έζησα ποιητικά με αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε πολύ ποίηση στην καθημερινότητά μας και διαβάζαμε πολύ ποίηση.

Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για τίποτα από όλα αυτά, όμως, όταν την επόμενη μέρα πήγα να πάρω το σώμα του για να το παραδώσω στο γραφείο τελετών και εγώ δεν μπορούσα να το πάρω μετά από 25 χρόνια συμβίωσης, ε πια.. ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Ήθελα να το ακούσει ο Μηνάς, του το χρώσταγα. Δεν μετάνιωσα που το είπα ανοιχτά. Ο Μηνάς αν ήξερε τι τράβηξα θα συμφωνούσε.

Είχαμε κάνει αμοιβαίες διαθήκες, το μόνο τυπικό που μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπήρχε τίποτε νομικό σε αυτό το πράγμα, τώρα υπάρχει. Ας πίνουν στην υγειά του Μηνά αυτοί που το χαίρονται.

Για να εξακολουθήσω να μένω σε αυτό το σπίτι που αγοράσαμε από κοινού με τον Μηνά και το ξεχρεώσαμε το 2013, επειδή φορολογούμαι σαν εξωτικός θα πληρώσω 28,000 ευρώ. Ένα κανονικό ζευγάρι θα πλήρωνε 2,000 – 3,000».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top