Αθερίδης: «Απέφευγα τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

«Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε “σφάξανε τον Νίκο”»

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Οι selfies με τις αστείες γκριμάτσες!

«Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός. Το αλκοόλ ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις.

Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. Έκανα αγχόλυση. Δε θα είχα γίνει αλκοολικός αν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παρωδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

αθεριδης

«Άκουσα από τις ειδήσεις ότι δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος» 

Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη φυλακή

Αθερίδης: «Απέφευγα τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

σεργιανοπουλος αλκοολ αθεριδης

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος/ NDP

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη στενή του σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε τη δολοφονία του με 21 μαχαιριές τον Ιούνιο του 2008 στο Παγκράτι: «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε “σφάξανε τον Νίκο”. Ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί. Ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δε γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει.

Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν βρισκόμασταν από κοντά. Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω εγώ στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας.

Δεν τον πείραζε αυτό, ούτε είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top