«Άκουσα από τις ειδήσεις ότι δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος»

Η ανατριχιαστική περιγραφή γνωστού ηθοποιού και συνεργάτη του

Δείτε τη συνέντευξη του Σταύρου Ζαλμά στο Τι λες τώρα!

Εκτός από συνεργάτης με τον Νίκο Σεργιανόπουλο που δολοφονήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2008, ήταν και στενοί φίλοι.

«Ήταν σοκαριστικό το “φευγιό” του Νίκου Σεργιανόπουλου»

Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την εκπομπή Τι λες τώρα!, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σοκαριστική δολοφονία του Σεργιανόπουλου, με τον οποίο εκείνη την εποχή συμπρωταγωνιστούσαν (σ.σ. Μαζί τους και η Ναταλία Δραγούμη) στη σειρά του Alpha, Η εξαφάνιση.

Σταύρος Ζαλμάς Ναταλία Δραγούμη Νίκος Σεργιανόπουλος Μαριάννα Πολυχρονίδη

Ο Σταύρος Ζαλμάς με τη Ναταλία Δραγούμη τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη στην παρουσίαση της σειράς το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Είχα ρεπό, έφτιαξα καφέ κι άνοιξα τις ειδήσεις κι ακούω από την τηλεόραση ότι δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Ήταν ένα σοκ ψυχικό. Ήταν μακάβριο, ανατριχιαστικό και μεταφυσικό. Η Ναταλία Δραγούμη, η συμπρωταγωνίστριά μας τότε, έμαθε τη δολοφονία του Νίκου από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να μιλήσει!», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς στην Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ζαλμάς «Έπαθα καρκίνο και φυματίωση»

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ο δολοφόνος του σκότωσε συγκρατούμενό του

Τις επόμενες μέρες μετά τη δολοφονία που είχαν γυρίσματα δεν μπορούσαν να δουλέψουν, καθώς έκαναν μία σκηνή κι έπειτα σταματούσαν για ώρες. «Τα μάτια μας ήταν άδεια…», συμπλήρωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top