Νίκος Κοκλώνης σε Ελένη Δήμου: «Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες»

Το μήνυμα μετά τα δημόσια παράπονα της τραγουδίστριας

Δείτε όσα είπε η Ελένη Δήμου στο Στούντιο 4

Την απάντησή του στην Ελένη Δήμου έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης με ανάρτησή του στο Twitter.  

Ελένη Δήμου: «Μου βγήκε θυμός στο J2US γιατί πρόσεχαν παραπάνω άλλους»

Μετά τα παράπονα της γνωστής τραγουδίστριας στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ την περασμένη Τρίτη, ο οικοδεσπότης του J2US αναφέρθηκε στην Ελένη Δήμου και την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας ότι τον στενοχώρησε

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, η τραγουδίστρια και coach του ηθοποιού Μαρίνου Κόνσολου στο μουσικό σόου ανέφερε: «Ήταν και για εμένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση», είπε με χιούμορ, προσθέτοντας: «O Μαρίνος με παρέσυρε να σου πω την αλήθεια, γιατί είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα. Το φυσιολογικό είναι να έρχονταν τα πράγματα όπως ήρθαν. Ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής, ούτε εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν μια χαρά ήταν». 

Νίκος Κοκλώνης Ελένη Δήμου

Νίκος Κοκλώνης & Ελένη Δήμου στη σκηνή του J2US

Στη συνέχεια, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως την ενόχλησε ότι κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους είχαν μεγαλύτερη ομάδα στην προετοιμασία τους, σε αντίθεση με εκείνη. «Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν, λέω τώρα, κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει... βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν κι έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες “ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα”, γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου». 

Μαρίνος Κόνσολος: «Οι απόψεις της Ελένης Δήμου αφορούν αυτήν και μόνο!»

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη

Λίγα 24ωρα μετά, ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός απάντησε στην τραγουδίστρια, εκφράζοντας τον θαυμασμό του αλλά και το γεγονός ότι τον στενοχώρησε.

«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, “είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί” και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας», έγραψε σε tweet του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top