Ελένη Δήμου: «Μου βγήκε θυμός στο J2US γιατί πρόσεχαν παραπάνω άλλους»

Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Δήμου

Βρέθηκε στον τελικό του περασμένου J2US ως coach του ηθοποιού Μαρίνου Κόνσολου, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο.

Ο λόγος για την Ελένη Δήμου, που το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4.  

Ελένη Δήμου: «Έσπασε» on camera την ώρα της συνέντευξης

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός λόγος που πήγε στο σόου ήταν ο οικονομικός, ενώ εξήγησε και τι ήταν αυτό που την ενόχλησε στην ήττα τους κι έβγαλε προς τα έξω αυτόν τον εκνευρισμό.

Η Ελένη Δήμου τραγούδησε στο J2US με τον Κύπριο ηθοποιό Μαρίνο Κόνσολο

«Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισημότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν», δήλωσε αρχικά. 

Ελένη Δήμου Νάνσυ Ζαμπέτογλου Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η Ελένη Δήμου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

«Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά, απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε εμένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα κι εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, "Ok παιδιά, δε τρέχει τίποτα…", Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα, αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε», συμπλήρωσε.  

Μαρίνος Κόνσολος: «Οι απόψεις της Ελένης Δήμου αφορούν αυτήν και μόνο!»

«Κατά τα άλλα ήταν κάτι που έγινε. Έγινε στο 2021, τα αφήνω όλα πίσω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον σεβασμό που μου έδειχναν, ειδικά όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι δεν μπορούσαμε να πούμε τραγούδια που ήθελα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top