Μυριέλλα Κουρεντή: O γοητευτικός σύντροφός της είναι μουσικός

Οι φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή στο Ιnstagram με τον John Lygno

Δείτε βίντεο για τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή από το MEGA Καλημέρα

Με τη συμμετοχή της στο Survivor, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή, μια αναμφίβολα ταλαντούχα ηθοποιό αλλά και τραγουδίστρια, που έχουμε δει σε πολλές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Κουρεντή: Ο θάνατος του συντρόφου της, η νευρική ανορεξία και η κακοποίηση

Η ίδια από την αρχή της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση, όμως ο παίκτης των Μαχητών, Γιώργος Κατσαούνης, δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του, δίνοντάς της ένα δωράκι και μιλώντας ανοιχτά για τα συναισθήματά του. Μάλιστα, η ηθοποιός «κατηγορήθηκε» από την ομάδα της, αυτή των διάσημων, για τη σχέση της με τον παίκτη από την αντίπαλη ομάδα.

Ο Κατσαούνης πήρε στην αγκαλιά του τη Μυριέλλα όταν στο ριάλιτι επιβίωσης εκείνη δεν αισθάνθηκε καλά!

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή και πώς αντέδρασε με όσα βλέπει να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο; Πρόκειται για τον John Lygnos, τον μουσικό με τον οποίο και διατηρεί σχέση η γνωστή ηθοποιός εδώ κι αρκετό καιρό.

Οι δυο τους έχουν αρκετές φωτογραφίες μαζί στα προφίλ τους στο Instagram, ενώ πρόκειται για ένα ιδιαίτερα... ροκ ζευγάρι!

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολιάστηκε η σχέση της ηθοποιού και του αγρότη στο ριάλιτι, με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου να αποκαλύπτει ότι επικοινώνησε με τον σύντροφό της για να μάθει την αντίδρασή του για το φημολογούμενο φλερτ.

Κουρεντή: «Το τέλος της καριέρας τους ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία τους»

Όπως αποκάλυψε, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ψύχραιμος προς το παρόν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top