Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: «Μίλησα μαζί του, ένιωθε προδομένος»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον πρώην σύντροφό της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Για χρόνια υπήρξε ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταυτόχρονα διακριτικά ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου, έχοντας βρεθεί πολλές φορές μαζί στη σκηνή.

Η Νικολέτα Βλαβιανού για χρόνια υπήρξε σύντροφος του Παύλου Χαϊκάλη

Στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε την Πέμπτη η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για όσα της είπε στο τηλέφωνο ο πρώην σύντροφός της, Παύλος Χαϊκάλης, σε επικοινωνία που είχαν, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Νικολέτα Βλαβιανού για ελληνικό #metoo: «Οι νεότεροι κάνουν χειρότερα!»

«Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν το έχω καταλάβει… Έχουμε να μιλήσουμε κάνα τρίμηνο. Ένιωθε πολύ προδωμένος από κάποιους ανθρώπους... άλλους, όχι από εμένα. Ένιωθε κι αδικημένος και σε αυτό έχουν κι ένα δίκιο κι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο Παύλος… Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι», σχολίασε αρχικά η ηθοποιός.

Ο Παύλος Χαϊκάλης με τη Νικολέτα Βλαβιανού και την κόρη της ηθοποιού, Μαρία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νικολέτα Βλαβιανού: Το… κόλπο για να μην την αποκαλεί η εγγονή της γιαγιά!

«Ήταν μια έκρηξη αυτό το πράγμα. Ποιος το περίμενε; Ο Παύλος εμένα μού φέρθηκε πάρα πολύ ωραία σαν άνθρωπος και δεν το έχω ζήσει αυτό... Είναι σαν ένας φίλος σου που λες "Τι έγινε τώρα εδώ; Πώς συνέβη τώρα αυτό;"», συμπλήρωσε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top