Πρίγκιπας Αλβέρτος: Και τα τέσσερα παιδιά του ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά

Την ίδια στιγμή η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σαρλίν του Μονακό

Το μυστήριο όσον αφορά στην υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν γίνεται καθημερινά μεγαλύτερο - αφού δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση- η χριστουγεννιάτικη κάρτα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της είναι γεμάτη ερωτηματικά -αφού δεν πόζαραν ποτέ σαν οικογένεια- και από την άλλη ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Αλβέρτος του Μονακό: Απάντησε στην κακία πρώην συντρόφου του για τη Σαρλίν

 

Λέγεται ότι η πρικίπισσα Σαρλίν ήταν γενικότερα πολύ αρνητική σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιδιά του συζύγου της, ενώ μία από τις πρώην συντρόφους του Αλβέρτου και μητέρα του 18χρονου γιου του, Αλεξάντρ Γκριμάλντι - Κόστε, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η πριγκίπισσα είχε βάλει τον γιο της να κοιμάται με τους υπηρέτες.

Χωρίζουν Αλβέρτος - Σαρλίν; O πρίγκιπας πήγε σε gala με την πρώην του

Όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου, η 29χρονη Γιασμίν Γκριμάλντι, στην ετήσια ανασκόπησή της στο Instagram έβαλε και μία φωτογραφία με τα άλλα τρία της αδέρφια. Τον Αλεξάντρ και τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα.

Και τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου (Ζακ, Γκαμπριέλα, Γιασμίν και Αλεξάντρ) ποζάρουν χαμογελαστά όλα μαζί 

Η Γιασμίν, είναι η νόθα κόρη του Αλβέρτου την οποία απέκτησε από τη σχέση του με την Ταμάρα Ροτόλο, ενώ ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια. Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία με τα μικρά αδέρφια της, Ζακ και Γκαμπριέλα, και τους ευχήθηκε για τα γενέθλιά τους.

 

Απούσα η Σαρλίν - Δημόσια εμφάνιση για τα δίδυμα, μόνο με τον μπαμπά τους

Έως αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάποια δημοσίευση από την πλευρά της πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία στα γενέθλια των διδύμων δημοσίευσε και εκείνη την ίδια φωτογραφία και ευχαρίστησε τον Θεό που την ευλόγησε με αυτά τα υπέροχα παιδιά.

 

 

Πώς είναι η υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου, πριγκίπισσας Σαρλίν;

«Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό θα αναρρώσει πλήρως σε μερικούς μήνες», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος και τα δύο τους παιδιά θα την επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, ανέφερε επίσης το παλάτι στην ανακοίνωση. Ζητήθηκε επίσης «να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τέλος στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με μεγιστάνα

Το μήνυμα των παιδιών της Σαρλίν του Μονακό στη μαμά τους (19/11) που νοσηλεύεται σε κλινική της Ζυρίχης/AP

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Μαύρα» Χριστούγεννα σε κλινική ψυχικής υγείας

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου η θλιμμένη πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης, επειδή υποφέρει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκαλύψει πως η Σαρλίν εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά από οικογενειακό συμβούλιο με τους δύο αδελφούς και την νύφη της και με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top