Αλβέρτος του Μονακό: Απάντησε στην κακία πρώην συντρόφου του για τη Σαρλίν

Ο πρίγκιπας υπερασπίστηκε τη σύζυγό του

Δείτε βίντεο για τη Σαρλίν του Μονακό από το Breakfast@Star

Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της συζύγου του στο Μονακό από τη Νότια Αφρική, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue για την πριγκίπισσα Σαρλίν, τονίζοντας το πόσο του λείπει, ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό σε σχέση με τον εκτός γάμου γιο του, Αλεξάντερ

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η συνέντευξη Harry - Meghan με ενόχλησε λίγο

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, «έσπασε» την σιωπή του, έστω και καθυστερημένα και πήρε θέση για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της συζύγου του, Σαρλίν, η πρώην ερωμένη του και μητέρα του 18χρονου σήμερα γιου του, Νικόλ Κοστ. 

Ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος δήλωσε «έξαλλος» με την πρώην αεροσυνοδό της Air France για όσα εκείνη ανέφερε κατά της Σαρλίν τον Σεπτέμβριο στο Paris Match. Σε παλιότερη συνέντευξή της η πρώην ερωμένη του 18χρονου Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ είχε δηλώσει ότι όταν η Σαρλίν αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα, έδωσε εντολή να αλλάξουν το δωμάτιο του γιου της στο παλάτι και να τον μεταφέρουν στην πτέρυγα του προσωπικού.

Όπως ανέφερε ο πρίγκιπας στη συνέντευξή του δε γνώριζε ότι η πρώην ερωμένη του είχε την πρόθεση να κάνει αυτά τα σχόλια για τη Σαρλίν. «Με είχε ενημερώσει πως επρόκειτο να δημοσιοποιήσει κάτι, νόμιζα πως επρόκειτο για κάποια φωτογραφία γενεθλίων (του γιου τους). Ήταν ανάρμοστο, έγινα έξαλλος όταν το έμαθα», δήλωσε ο 63χρονος Αλβέρτος.

«Μου λείπουν τα παιδιά μου»: Οι πρώτες δηλώσεις της πριγκίπισσας Σαρλίν 

Ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, τον οποίο ο Αλβέρτος έχει αναγνωρίσει ως βιολογικό του τέκνο, έγινε 18 ετών τον περασμένο Αύγουστο και γιόρτασε τα γενέθλια του με πάρτι στο οποίο συμμετείχε και η 29χρονη ετεροθαλής αδελφή του Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι. Η νεαρή κοπέλα είναι και αυτή εξώγαμο τέκνο, που απέκτησε ο Αλβέρτος με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο.

Τα δύο εξώγαμα τέκνα του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου δεν έχουν δικαίωμα στο θρόνο του πριγκιπάτου, όπου διάδοχος είναι ο 6χρονος πρίγκιπας Ζακ με δεύτερη στη διαδοχή τη δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Η επίθεση της πρώην ερωμένης του Αλβέρτου στη Σαρλίν

Τον Σεπτέμβριο η Νικόλ Κοστ παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο Paris Match ενώ πόζαρε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού μαζί με τον γιο της. Η πρώην αεροσυνοδός της Air France με καταγωγή από το Τόγκο μίλησε στην συνέντευξή της για την σχέση του γιου της με τον Αλβέρτο, τόνισε πως ο πρίγκιπας ήταν πάντα πολύ κοντά στο παιδί τους, όμως, εξαπέλυσε επίθεση στη Σαρλίν λέγοντας πως η πριγκίπισσα στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Αλβέρτο έκανε τον Αλεξάντερ να αισθάνεται ανεπιθύμητος. 

Χωρίζουν Αλβέρτος - Σαρλίν; O πρίγκιπας πήγε σε gala με την πρώην του

«Κατά την διάρκεια της περιόδου του αρραβώνα (του Αλβέρτου και της Σαρλίν) βίωσα καταστάσεις που με ξεσήκωσαν και με σόκαραν. Για παράδειγμα αυτή άλλαξε δωμάτιο στον γιο μου (στο παλάτι) εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα του και τον μετέφερε στην πτέρυγα των εργαζομένων. Ως μητέρα δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να περιγράψω αυτές τις πράξεις», είχε δηλώσει στο Paris Match η Κοστ.

Όσον αφορά στη Σαρλίν, ο Αλβέρτος αποκάλυψε ότι  η… εξαφανισμένη σύζυγός του, μετά την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της θα επιστρέψει στο πριγκιπάτο πριν από την εθνική γιορτή του Μονακό, στις 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top