Μαριάννα Γεωργαντή: «Πριν το DWTS δεν ήξερα να κάνω ούτε ένα βήμα!» 

Γιατί στεναχωρήθηκε με την κριτική επιτροπή;

Δείτε τη συνέντευξη της Μαριάννας Γεωργαντή στο Breakfast@Star

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the Stars, η Μαριάννα Γεωργαντή βρέθηκε με τον καβαλιέρο της Σπύρο Παυλίδη στον καναπέ του Breakfast@Star

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το 10o live!

Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της και παρότι εξέφρασε τα παράπονά της για τη βαθμολογία, θεωρούσε ότι ήταν δίκαιο που αποχώρησε, αφού οι συμπαίκτες της τα πήγαν καλύτερα στο χορευτικό παρκέ

Ο χορευτής Σπύρος Παυλίδης ήταν ο καβαλιέρος της Μαριάννας Γεωργαντή στο DWTS

«Δεν ήξερα να κάνω ούτε ένα βήμα. Δεν το περίμενα ότι μπορώ να το καταφέρω αυτό!», είπε η Μαριάννα Γεωργαντή, ενώ μίλησε και για την υπερπροσπάθεια που έκανε λίγο πριν αποχωρήσει στο 10ο live.  

DWTS: Δείτε όσα έγιναν στα παρασκήνια του 10ου live!

Μάλιστα έκανε και τη δική της πρόβλεψη για τη μεγάλη νικήτρια του σόου, που δεν είναι άλλη από την Τζώρτζια Γεωργίου από το Breakfast@Star. «Εγώ την Τζο τη θέλω για νικήτρια!», είπε, ενώ τόνισε την αυστηρότητα της κριτικής επιτροπής. 

Μετά το DWTS η Μαριάννα επιστρέφει στις δημοσιογραφικές της υποχρεώσεις

Στη συνέχεια μίλησε και για τη στήριξη που είχε από το φιλικό κι οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ δήλωσε ότι από το DWTS είναι μόνο κερδισμένη. Όχι μόνο αγάπησε τον χορό, αλλά την έμαθε περισσότερο κι ο κόσμος.  

DWTS - Μαριάννα Γεωργαντή & Σπύρος χόρεψαν βιεννέζικο βαλς - Video

Κλείνοντας, αποκάλυψε με χιούμορ ότι όταν βγαίνει το βράδυ οι φίλοι της πλέον της ζητάνε συνέχεια να χορέψει, λες κι είναι...jukebox!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top