Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δε μου έφυγε το βάρος όταν μίλησα δημόσια»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την καταγγελία της και το ελληνικό #MeToo

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Τον περασμένο χειμώνα υπήρξε μια από τις πρωταγωνίστριες του ελληνικού #MeToo, αφού ήταν από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση

Παπαχαραλάμπους για #metoo: «Ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει»

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα όσα της άφησε αυτή η δημόσια εξομολόγηση.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Ήμουν προετοιμασμένη για ότι ακολούθησε το #MeToo και κράτησε λίγο. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιγμή που πήρα την απόφαση να μιλήσω, νομίζω ότι δεν υπήρξε μία στιγμή αλλά σαν να προετοιμαζόταν. Δεν ξέρω πως έγινε… Ήταν σαν να ήταν έτοιμο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω. Φυσικά κι ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι σκοπεύω να κάνω κάτι, δε γίνεται να το κάνεις μόνος σου. Δεν έφυγε όμως το βάρος από πάνω μου», πρόσθεσε. 

Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου»

«Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά, θέλει διαδρομή, δε γίνεται τόσο απλά. Απλά επειδή το είπες», δήλωσε στη συνέχεια η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Η απάντηση στο "γιατί τώρα;" είναι το "γιατί τώρα γίνεται!" Γιατί τώρα ακούω κάποιος», συμπλήρωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top