Παπαχαραλάμπους για #metoo: «Ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την καταγγελία στον Πέτρο Φιλιππίδη

Εκτός από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν ανάμεσα στα θύματα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη 

Λίγους μήνες μετά η ηθοποιός παραχωρώντας συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για το κίνημα #metoo και εξομολογήθηκε πως ήταν «το «μεγαλύτερο τραύμα που έχει ζήσει στη ζωή της», τονίζοντας παράλληλα πόσο τη στήριξε ο σύζυγός της σε όλο αυτό.

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…», δήλωσε και πρόσθεσε: «Στα 47 μου χρονιά, μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται…».

Ωστόσο, όπως η ίδια ανέφερε, δε βρίσκεται σε θέση ακόμα να μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία της και θα το κάνει μόλις νιώσει έτοιμη.

Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή την ηθοποιό ξεχώρισε από την πρώτη ματιά

«Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν όταν φτάσει ο σωστός χρόνος, αλλά δεν είναι σίγουρα το τώρα. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top