Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη

Στο πλευρό της ο σκηνοθέτης από τις «Άγριες Μέλισσες», Σπύρος Μιχαλόπουλος

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ποινική δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Θέση στην υπόθεση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Πέτρου Φιλιππίδη πήρε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς Άγριες Μέλισσες, έπειτα από τα όσα υποστήριξε ο γνωστός κωμικός στο απολογητικό του υπόμνημα για τη σχέση του με την ηθοποιό.

Φιλιππίδης: «Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το ήξερε η σύζυγός μου»

Ο σκηνοθέτης μέσα από μία ανάρτησή του στα social media υποστήριξε δημόσια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σχολιάζοντας το ήθος και την αξιοπρέπεια που έχει. Από την άλλη, τάχθηκε ενάντια στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας ότι έχει χάσει την μπάλα. Μάλιστα, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε με αρνητικά σχόλια και στη Βάνα Μπάρμπα, η οποία υποστήριξε δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο, έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνώριζε για το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τους δικηγόρους της πολύ πριν γίνει γνωστό από τα δημοσιεύματα. Και μπορεί η ίδια να έχει αποφασίσει να μη μιλήσει παρά μόνο στη δικαιοσύνη, ωστόσο φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα ισχυρίζεται ότι το 2000 είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ότι το γνώριζε και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση Οι ηλίθιοι, στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000-2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά τη διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή, βέβαια, επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά», αναφέρει, χαρακτηριστικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Η υπόθεση αυτή έχει παραγραφεί, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει να αντιμεωπίσει σοβαρές καταγγελίες από τρεις συναδέλφους του, μία για βιασμό και δύο για απόπειρα βιασμού. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, μέσω του απολογητικού υπομνήματος που κατέθεσε. 

Ο εισαγγελέας, όμως, που χειρίστηκε την υπόθεση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις για να απαγγελθούν κατηγορίες και έτσι ασκήθηκε δίωξη στον ηθοποιό. Τώρα θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top