Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή την ηθοποιό ξεχώρισε από την πρώτη ματιά

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης μίλησε στο «Breakfast@star»

Τα γυρίσματα του «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» πραγματοποιούνται σε τοποθεσίες που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα εποχής του διηγήματος του Γεωργίου Βιζυηνού.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε σε ένα από τα γυρίσματα και εκεί συνάντησε τον Μανούσο Μανουσάκη. Ο γνωστός σκηνοθέτης όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς ηθοποιούς.


Μία από αυτές ήταν και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία ενσάρκωσε την «Ερατώ» στην επιτυχημένη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

Ταξίδι στον χρόνο για την Παπαχαραλάμπους-Δείτε ποια φωτογραφία δημοσίευσε

«Με το που μπήκε στο γραφείο είπα: «Αυτή είναι η Ερατώ», αν και είχε έρθει για άλλη σειρά.Με το που μπαίνουν κάποιοι ηθοποιοί στο γραφεί καταλαβαίνω ότι είναι πρωταγωνιστές. Κάποιοι από αυτούς είναι η Αναστασία Παντούση, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η Λίνα Σακκά, αλλά και ο Απόστολος Γκλέτσος. Στην πρώτη μας δουλειά ο Απόστολος ξεκίνησε ως «βουβός» ρόλος και κατέληξε να συμπρωταγωνιστήσει».

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας λέγοντας: «Το ελληνικό σήριαλ δεν πεθαίνει ποτέ. Είναι το ψωμί και η περιουσία της τηλεόρασης και ζει για πάντα. Τα reality δεν έχουν επανάληψη πάνε στο καλάθι των αχρήστων. Σαν τηλεθεατής λειτουργώ κατασκοπευτικά για να δω τις τάσεις».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top