Επώνυμοι που «έχασαν» αγαπημένο τους πρόσωπο από κορωνοϊό

Αποχαιρέτησαν πατέρα, μητέρα και φίλους που πέθαναν κατά την πανδημία

H Mέγκι Ντρίο «έχασε» σήμερα 10/12 τη μητέρα της από κορωνοϊό - Όσα δήλωσε φανερά συγκινημένο το μοντέλο στο Πρωινό

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζεται και τα θύματά της όλο και πληθαίνουν. Αρκετοί είναι και οι celebrities της ελληνικής showbiz, οι οποίοι θρηνούν για την απώλεια δικών τους ανθρώπων που «έφυγαν» από τον ιό. 

Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Φοβόμουν ότι δε θα προλάβω να πω αυτά που ήθελα

Ανάμεσά τους ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Μέγκι Ντρίο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Αντώνης Κανάκης, ο Κώστας Κρομμύδας και ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Αλέξανδρος Παπανδρέου - Ιωάννα Μαλέσκου

Πένθος για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου: Πέθανε ο πατέρας του από κορωνοϊό

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου περνάει δύσκολες ώρες, καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο γνωστός σεφ μέσα από την εκπομπή «Love it» είχε εξομολογηθεί πως ο πατέρας του βρισκόταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά του στη θλίψη.

Μέγκι Ντρίο

ΜΕΓΚΙ ΝΤΡΙΟ ΠΕΝΘΟΣ

Βαρύ πένθος για τη Μέγκι Ντρίο - «Έφυγε» η μητέρα της από κορωνοϊό

Τη μητέρα της «έχασε» από κορωνοϊό η Μέγκι Ντρίο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 10/12. Η πρώην παίκτρια του GNTM βρίσκεται σε βαρύ πένθος, αφού η αγαπημένη της μαμά «έφυγε» στα 64 της χρόνια. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

κορωνοιοσ

Φωτογραφία από τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου στις Σπέτσες 
 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Βαρύ πένθος για το ζευγάρι

Ο κορωνοϊός νίκησε και την πεθερά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. «Τίποτα δε φαινόταν, σαν να ήσαν όλα απόντα. Και ο χρόνος ακόμα. Ακουγόταν μόνο η ανάσα του Θεού. Χρόνια χελιδόνια… το τελευταίο σου πέταξε σήμερα. Αντίο, μανούλα!».

Με το παραπάνω μήνυμα που ραγίζει καρδιές, ο Σπύρος Δημητρίου, σύζυγος της τραγουδίστριας, αποχαιρέτησε τη μητέρα του Σταυρούλα, που έφυγε από τη ζωή στα 67 της έτη, μετά από μάχη δύο μηνών στη ΜΕΘ.

Αντώνης Κανάκης

κανακης

Βαθύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη - «Έχασε» φίλο του από κορωνοϊό

O κορωνοϊός πήρε μακριά από τον Αντώνη Κανάκη έναν αγαπημένο του φίλο, τον Σάκη Σωτηράκη.

Ο 64χρονος ήταν επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης, ενώ η προσφορά του στον εθελοντισμό ήταν μεγάλη και τον θάνατό του θρηνεί ολόκληρη η Θεσσαλονίκη. «Έχασε τη μάχη με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει. Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω», είχε γράψει ο παρουσιαστής στο Facebook. 

Κώστας Κρομμύδας

Κώστας Κρομμύδας ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Πέθανε ο πατέρας του από κορωνοϊό

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη χρονιά και για τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος «έχασε» τον 92χρονο πατέρα του από κορωνοϊό. .

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει ο ίδιος γνωστή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.«Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δε θα ξανανιώσω ποτέ», είχε γράψει έναν χρόνο πριν. 

Ιάκωβος Μυλωνάς

ιακωβος μυλωνας

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς είναι πολύ φίλος με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα 

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του. Πέθανε πριν από λίγες ημέρες, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Μιλώντας στο T-live, ο Ιάκωβος Μυλωνάς υποστήριξε πως ο πατέρας του επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όμως δεν πρόλαβε.

«Ήθελε να έρθει να με δει στο θέατρο. Ο κορωνοϊός τον βρήκε ξαφνικά και μας έφυγε και ξαφνικά. Πιστεύω φοβόταν και δεν είχε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου. Οπότε δεν πήγε να το κάνει». Επειδή είχε πάθει ένα έμφραγμα πέρσι και επειδή είχε αυτό το μπαλονάκι, δεν ένιωθε καλά» ανέφερε ο Μυλωνάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top