Πένθος για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου: Πέθανε ο πατέρας του από κορωνοϊό

Ήταν γιατρός και ανεμβολίαστος - Τι έγραψε στο Ιnstagram o σεφ

Δύσκολες ώρες περνά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου αφού έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος φέτος είναι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, πριν από μία εβδομάδα είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια που περνούσε ο πατέρας του με την υγεία του. Μάλιστα, είχε πει ότι είχε χάσει και τη θεία του από κορωνοϊό.

«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους» είχε πει τότε.

«Λύγισε» ο Παπανδρέου: «Έχασα τη θεία από Covid και ο μπαμπάς νοσηλεύεται»

Την Κυριακή έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του. Σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον σεφ της εκπομπής και ανέφερε ότι ο πατέρας του αν και ήταν γιατρός, δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο Αλέξανδρος έκανε χθες μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram. Εξομολογήθηκε ότι τη στιγμή που ο σεφ τερμάτιζε στον Μαραθώνιο και αφιέρωνε τον αγώνα του στη θεία του, ο πατέρας του δε βρισκόταν στη ζωή, αλλά ο ίδιος δεν το γνώριζε! 

«Έφυγε την ώρα που έτρεχα, σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω. Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο, τη Δευτέρα, δεν ήταν ίδιος και δε θα είναι ποτέ ίδιος, όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε... τόσο απλά» έγραψε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top