Light: «Ο πατέρας μου χρεοκόπησε πέντε φορές και πήγε φυλακή»

Όσα είπε ο καλός φίλος του Mad Clip

Ο Light ήταν ένας από τους τράπερς που συμμετείχαν στο αφιέρωμα του Σταύρου Θεοδωράκη στην Ελληνική τραπ σκηνή, στους «Πρωταγωνιστές».

Ο νεαρός καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του – που δε ζει πια-  στο παρελθόν, χρεοκόπησε πέντε φορές και φυλακίστηκε.

«Είμαι ένα μείγμα διάφορων φυλών. Η μάνα μου είναι από την Κένυα και ο πατέρας μου, ο συγχωρεμένος, Πόντιος», είπε ο τράπερ όταν ρωτήθηκε για την καταγωγή του.

Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Light συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς ήταν πολύ επιτυχημένος, όταν ήμουν μικρός, ήταν και η εποχή των παχιών αγελάδων, με τα λεφτά που έπεφταν από παντού. [...] Μετά, όταν έσκασε η "βόμβα", έσκασε και σ' εμάς και ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Χρεοκόπησε πέντε φόρες και φυλακή και τα πάντα όλα».

Ο Light για τον Mad Clip

Mad Clip: «Λύγισε» ο Light στην κάμερα για τον θάνατο του φίλου του

«Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος. Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον, εκτός από τον χαζό τον TUS που κράζει μέχρι και τη μάνα του. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης για τον αδικοχαμένο φίλο του, Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top