Mad Clip: «Λύγισε» ο Light στην κάμερα για τον θάνατο του φίλου του

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Δείτε όσα είπε ο Light στην εκπομπή του OPEN

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Light το πρωί του Σαββάτου, όμως σε ερώτηση για τον θάνατο του καλού του φίλου Mad Clip δεν άντεξε  και… λύγισε

Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια για το δυστύχημα

«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος του Έλα Χαμογέλα, με τον γνωστό νεαρό ράπερ να «παγώνει», να συγκινείται και να μην μπορεί να απαντήσει.

Light

Η στιγμή που ο Light «λύγισε» μπροστά στην κάμερα

«Υπάρχουν πολλά τραγούδια και projects με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα κι ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Εμείς θα χαρούμε να τα κυκλοφορήσουμε. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Mad Clip: Βρέθηκε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του τράπερ

Η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν, επειδή ξεκίνησε εμφανίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Mad Clip: «Δε θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω. Ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δικαίωμά του», απάντησε ο Light.

Mad Clip Light

Οι κοινές στιγμές του Mad Clip και του Light στη σκηνή... πολλές! /Φωτογραφία Instagram

Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή για τον Mad Clip

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για μένα είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», συμπλήρωσε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top