Μαίρη Χρονοπούλου: Βραδινή έξοδος αγκαζέ με τον πρώην σύντροφό της

Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Νίκο Σταγόπουλο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Μαίρης Χρονοπούλου

Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου δε συνηθίζει να κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις μιας και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα,  που δυσκολεύουν τις μετακινήσεις της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

Πρόσφατα παρευρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας «Κλαδί στη Φωτιά», στο Studio New Star Art Cinema, αλλά δεν ήταν μόνη. Ο φακός την απαθανάτισε αγκαζέ με τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και ήταν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια.

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Σταγόπουλο/ Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαι μια χαρά, δόξα τω Θεώ»

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso το 2010, ο Νίκος Σταγόπουλος είχε δηλώσει για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα, που λες κι εσύ, και κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της (γέλια) φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Είχα μεγαλώσει κι εγώ, παρουσιάστηκαν και τα γνωστά προβλήματα με την υγεία της, καταλαβαίνεις… »

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Νίκο Σταγόπουλο. / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα γιορτάσω όταν θα μπορέσω να βγω από το σπίτι»

«Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 που συνδεθήκαμε εκείνη ήταν μεν μια ώριμη γυναίκα γύρω στα πενήντα, αλλά καλοδιατηρημένη και πολύ εντυπωσιακή! Για να καταλάβεις, στη σχέση μου με τη Μαίρη εκείνη ήταν η εικοσιπεντάχρονη κοπέλα κι εγώ ο πενηντάρης… Εγώ, δόξα τω Θεώ, είχα ζήσει και γευτεί πολλά από τις ανέσεις της οικογένειάς μου. Δεν ήμουν το λαϊκό παιδί που πλεύρισε την πλούσια κυρία για τα ευκόλως εννοούμενα οφέλη».

Στην επίσημη προβολή της ταινίας «Κλαδί στη Φωτιά»: Σταμάτης Γαρδέλης, Μαίρη Χρονοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Νίκος Σταγόπουλος και Μαρία Ιωαννίδου. / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Και συνέχισε, τέλος, σημειώνοντας: «Επίσης, όταν γνωριστήκαμε, εκείνη ήταν φυσικά μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, αλλά κι εγώ δεν ήμουν ένας πρωτόβγαλτος ηθοποιός που θα θαμπωνόταν από τη λάμψη της και θα τα έφτιαχνε μαζί της για να πάρει φως και δουλειές…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top